Forum dla czlonkow gildii Playing for Fun
gracz
osoby z lepszym sprzętem ;] mogły by jakiś filmik nakręcić z tej imprezy i wrzucić na YT
gracz
Co do fight night to fajne miejsce jest w Undeathcity w sali z tronem xD jest okrągła i tron dla zwycięscy lub GM
Do jutra siedze u rodziców (brak wowa) jesli jakiś oficer czyta to forum ( a niech sie dowiem że nie ) napiszcie w GMOTD o spotkaniu wszystkich w niedziele o 19 w silvermoon .... zrobimy screenshota , upijemy sie
i mozemy zrobic fight night
Ja czytam to forum ale nie o tym chciałem. Wpadłem na dość dziwny pomysł żeby po całej imprezie i fight nighcie udać się do Rachet pozdejmować wszystkie itemki i pobiec wszyscy razem do Orgrimmaru. Oczywiście chodzi mi głównie o to żeby nakręcić cały maraton i zkręcić jeszcze jakiś filmik z jakimiś innymi śmiesznymi scenami. Pomyślcie jaki szok by przeżyły te 70 lvl ciągle przesiadujący pod Orgrimmarem. Potem filmik moża by wrzucić na toda i pochwalić się jaką to fajną gildią jesteśmy
Administrator
popieram

Ciesze się że się wam podoba. Tak btw to mam nawet pomysł na to jak zrobic żebym był z Ammonem na filmiku ale tego nie mam zamiaru zdradzac
Administrator
Ech szkoda ale to dobrze ze wg. Ciebie van jest sposób

gracz
To w niedziele o 19????
Ostatnio edytowany przez MadCriss (2009-03-25 20:15:38)