Forum dla czlonkow gildii Playing for Fun
Otóż oto mój pomysł na event. A więc chodzi mi o przeprowadzenia eventu na wyścigi pływackie. Idealną lokacja jet Ratchet( wiem bo sprawdzałem). Do eventu potrzebne są 2 osoby go przeprowadzające. Uczestnicy dodają sie do party oficerów. Jeden oficer staje na czubku pobliskiej wyspy, a drugi na lini mety i staru, czyli tam gdzie zaczyna sie molo. Zadaniem uczestnikow jest dopłynąc najpierw do oficera na wyspie i wrócic z powrotem do drugiego. Pierwszy wygrywa. I oczywiscie uczestnicy rozbierają sie do naga bez broni i strojów.
mój pomysł to "fight night" czli organizacja walk miedzy czlonkami gildii na :
podobnych levelach .. np max 2 lvle różnicy zwykly duel
o tych samych klasach - na gołe piesci bez zbroii ( w wypadku warkow i palli ... walka na sama magie w wypadku magow itp)
Walki w systemie turniejowym
Walka z championem ... gallem (gall bez zbroi i broni) max (50 lvl)
oczwyiscie reszta gildi przed walka stawia pieniadze na swojego faworyta
Nie wiem czy tu miejsce na komentowanie propozycji ale wydaje mi sie ze pomysł Ammona nie jest najleprzy poniewaz druidzie mieli by duzo przewage, a uczestnicy eventu nie mogli by pokazac ani sprytu jak w przypadku szukania GM, ani umiejetnosci gry w WoW'a, wiec event nie bylby chyba zbyt atrakcyjny.
Jak dla mnie pomysl Arralosa jest swietny
Administrator
Mi się podbają oba pomysły ale np w wyścigach inni mogli by uzywac potków...a co do walk jestem za
gracz
A może coś dla poznania siebie nawzajem ?? "Browar party" Zbieramy się w barze gildia funduje alko i inne napoje i miło spędzamy czas poznając siebie nawzajem...
Ja jestem za ... zrobilismy cos takiego w gronie oficerow i byla kupa smiechu
proponuje sobota wieczorem po zakonczeniu innych sobotnich eventow ... i mozna to polaczyc z fight night ... lepiej sie prac po pijaku nieeee ?
gracz
OOOOO popieram
Administrator
Hehhe fight night to juz wogóle bedzie night...ale jak najbardziej jestem za
Administrator
I nie tylko